KEUZE MENU

Video

Bekijk hier Ben Cramer op

Youtube.

Hier treft u een aantal links naar videofragmenten van Ben Cramer.
Ben Cramer
Vrijheid Blijheid is speciaal geschreven door Eddy Zoey en slaat helemaal op de 66 jarige Ben Cramer !! De track is geproduceerd door Jay van den Berg.
Videoclip van Ben Cramer met de song "Let me try again" van Frank Sinatra. Deze track één van de nummers van het nieuwe album  "That's life" waarop nog 18 geweldige songs staan van Frank Sinatra en andere crooners.
Ben Cramer met de song "If i never sing another song" Eén van de songs van zijn nieuwe album "Only Once" welke is uitgebracht in November 2014. Het volledige album is verkrijgbaar op www.bencramer.nl en op iTunes en spotify. Productie www.geerling-media.nl
Videoclip van Ben Cramer met de nieuwe kerstsong "be my christmas" De song is te downloaden op iTunes of te beluisteren op o.a. Spotify. Deze song is onderdeel van Ben's nieuwe release "Only Once" ( op het album als bonustrack op iTunes )
Registratie van een kort interview en daarna een optreden van Ben met zijn dochter Shanna. Scroll voor het optreden door naar 5.56 minuten. Zij zingen hier het prachtige duet “my endless love” van Lionel Richie en Diana Ross.  Deze registratie was onderdeel van het programma Business Class van Harry Mens op 8 Juni 2014.