KEUZE MENU

Boekings

mogelijkheden

Ben Cramer....meer dan alleen

de Clown

Natuurlijk zingt Ben nog met volle overgave over die clown die overigens al heel lang dood is... Maar het repertoire van Ben alsook de mogelijkheden zijn veel groter. Hieronder treft u een uiteenzetting van de boekingsmogelijkheden.

Het reguliere optreden

30 tot 40 minuten optreden met zijn bekende hits en andere titels. Hierbij mag u aangeven of u Nederlandstalig, Engelstalig of een gezellige mix van beide wilt horen op uw evenement. Een optreden van Ben zorgt altijd voor een hoge entertainmentwaarde.
Boeken en Meer info

Ben Sings Sinatra

Wist u dat dit jaar uitgeroepen is als „ Frank Sinatra jaar”? Dit i.v.m. zijn 100e geboortedag op 12 December. Graag willen wij hierop inspelen en u laten weten dat zanger/entertainer Ben Cramer vorig jaar een "tribute to Frank Sinatra" album heeft uitgebracht met daarop de mooiste en bekendste songs van deze wereld ster. Ben Cramer kan een 40 minuten durend optreden verzorgen met Frank Sinatra repertoire met orkestband
Boeken en Meer info

Begeleiding door harmonie of fanfare

Ben is ook live te begeleiden door uw eigen Orkest, Fanfare of Harmonie. Informeer naar de mogelijkheden.
Boeken en Meer info

Avondvullende Dinnershow

Een geweldige avondvullende muzikale reis met Ben Cramer, zijn dochter Shanna en pianist/zanger Nick Jefferson. Hits van toen en nu worden afwisselend gezongen door dit drietal. Rode draad is de Pianoshow welke een fraai decor vormt voor een geweldige muzikale tijdreis, doorspekt met het krachtige stemgeluid van Ben Cramer.
Boeken en Meer info Ben Cramer

Ben & Bennies Big Show

Orchestra

Vorig jaar is een 45 minuten durende liveTV registratie uitgezonden op Nederland 1 n.a.v. Ben’s Sinatra Album “Only Once”. Ben Cramer werd daar live begeleid door 40 man orkest „ Benny’s Big Show Orchestra”.  U kunt Ben met dit 45 personen tellend orkest boeken voor een geweldige muzikaal spektakel. Bel voor de mogelijkheden !
Boeken en Meer info Boeken en Meer info
NIEUW !!!     SENIOREN SHOW “KENT U DEZE NOG? “
Speciaal voor de senioren doelgroep ontwikkelde Ben Cramer en Nick Jefferson een splinternieuw programma. Het programma “Kent u deze nog?“. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes.
De 2 uur durende show wordt gebracht door de bekende zanger Ben Cramer, welke uiteraard zijn hits zal vertolken,  en zanger/pianist Nick Jefferson. Ben Cramer kennen we natuurlijk allemaal van o.a. De clown, zai zai zai, zijn deelname aan het Eurovisie songfestival en natuurlijk van zijn rollen in vele musicals. Buiten zijn eigen hits zal Ben de prachtigste liedjes zingen die iedereen herkend, waaronder musicalrepertoire, Frank Sinatra en Tom Jones en vele andere. Nick Jefferson is een zanger pianist met het vermogen vele  stemmen te imiteren. Zo komt ineens Willie Alberti voorbij, André Hazes, Toon Hermans, Wim Sonneveld en vele andere artiesten van toen, die vertolkt worden door Nick vanachter zijn spierwitte vleugel. ( en soms er voor )
Ben en Nick wisselen elkaar muzikaal af, maar en zingen samen ook de mooiste duetten. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen de liedjes mee zingt. Ben en Nick zullen het publiek hier dan ook zeker voor aansporen. Met de muzikale quiz kunnen de gasten hun kennis van onze muziekgeschiedenis op peil houden . “Raad het lied of intro”. Komische situaties, parodieën, mooie en vrolijke liedjes, medleys en duetten... Een absolute aanrader voor verpleeghuizen, instellingen en stichtingen. www.seniorshow.nl Het programma duurt 2 maal  50 minuten binnen een tijdsbestek van 2 ½ uur of korter indien gewenst. De show wordt geleverd inclusief : geluidsinstallatie licht installatie witte vleugel reiskosten door heel NL Ben Cramer en Nick Jefferson optioneel aan te vullen met extra gast-artiesten en entertainment.
Bel voor prijzen en info 043 601 0345