KEUZE MENU

Welkom

Leuk dat u mijn website

bezoekt.

Surf eens rustig door alle pagina’s

Op deze site vindt u allerlei informatie over mijn verleden, heden én de toekomst. Tja want ondanks dat ik al 50 jaar in “het vak” zit ben ik nog lang niet uitgespeeld. Op 13 November 2017 is mijn boek gepresenteerd samen met een leuke CD met een drietal zeer bijzondere duetten ! Lees er alles over op de speciale jubileum pagina ! KLIK HIER Kijk even in de biografie voor een overzicht van wat ik in die afgelopen 50 jaren heb gedaan. Ik ben te boeken voor welk feest of evenement dan ook Kijk ook eens naar de CD’s welke ik de afgelopen periode heb uitgebracht. Deze keer geen Nederlandse liedjes, maar songs die ik zelf altijd mooi heb gevonden en uit heb willen brengen. Liedjes van mijn twee grote voorbeelden Frank Sinatra en Tom Jones. U kunt fragmenten horen op de site, maar ook de CD’s bestellen of beluisteren via iTunes of Spotify.

NIEUWS

KENT U DEZE NOG ? EEN NIEUW SENIORENPROGRAMMA KIJK BIJ DE BOEKINGSMOGELIJKHEDEN
NIEUWS BOEKINGEN EN CONTACT
Geerling Evenementen & Artiesten Mgt. Tel. 075 6147471 of 043 601 0345 info@geerling-evenementen.nl www.geerling-evenementen.nl Stuur een email..
Bestel de nieuwste CD’s van Ben Cramer. Klik op de CD’s voor meer info over de inhoud en fragmenten.
Ben Cramer 50jaar BEN
NIEUW !! Een speciale “Lockdown” YouTube special ! Speciaal opgenomen zonder publiek in verband met de Covid 19 uitbraak. Een concert om lekker thuis te kijken. Uitgezonden in 3 delen ( op 31 Oktober 2020, 21 November 2020 en op 5 December 2020 ) De volledige special van een vol uur wordt in zijn geheel vrijgegeven op 24 December.